Bagning/ Brunch/ Frokost/ Madpakken/ Økologi

Sqaushboller/muffins

Må dele den skønne opskrift på squashboller/muffins. De var virkelig gode og meget svampede i kvaliteten. Dette vil være et hit, som en del i madpakken både til de små og de voksne. Man kan sagtens skifte ingredienserne ud, hvis man ikke lige har det ene.

Sqaushboller/muffins

Print opskrift

Serveringer: 10 stk

Ingredienser

  • 100 gr fuldkornshvedemel
  • 210 gr speltmel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • ½ tsk stødt kanel (kan med fordel undlades, hvis man vil bruge dem som mad)
  • ½ tsk stødt ingefær
  • 1/2 tsk havsalt
  • 3 små økologiske æg
  • 1½ dl vindruekerneolie af god kvalitet
  • 70 gr abrikos marmelade (vælg en god kvalitet og ikke et light produkt – kunne også være appelsin eller fersken)
  • Saft og skal fra ½ halv økologisk citron eller appelsin
  • 285 gr økologisk squash
  • 80 gr paranødder (brug de nødder du har)
  • 30 gr valnødder

Sådan gør du

1

Bland mel, bagepulver, natron, salt, stødt ingefær og kanel i en skål.

2

Skyl squashen og riv den groft.

3

I en anden skål blandes alle de våde ingredienser (æg, olie, saft, citronskal og saft, marmelade og revet squash) og pisk det grundigt.

4

Hæld det våde over i det tørre og bland godt og grundigt.

5

Jeg lavede egne ”forme af bagepapir, som jeg satte ned i muffin forme. Fyld op til kanten af formen. De bages på 175° i ca. 25-30 minutter.

6

Tjek med en tandstik om de er færdigbagte.

Subscribe & Follow

Andre Synes Godt Om

Ingen Kommentarer

Skriv gerne en Kommentar