Bagning/ Dessert/ Efterår/ Kage

Sofies 12 tals æblekage

Sofies æblekage
Sofies æblekage
Sofies æblekage

Sofies æblekage

Print opskrift

Ingredienser

  • 200 gr mandler
  • 200 gr smør
  • 200 gr hvedemel
  • 130 gr muscavado eller farin
  • 70 gr rørsukker
  • 1½ vaniliestang
  • 1 æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • Ca 1. kg frugt (Det bliver super godt med blommer eller æbler)
  • 1 springform

Sådan gør du

1

Mal halvdelen af mandlerne til mel i en foodprocessor med vaniliestangen.

2

Resten af mandlerne hakkes i lidt større stykker.

3

Pisk smør og sukker godt sammen.

4

Tilsæt æg og pisk det luftigt.

5

Tilsæt hakkede mandler, mandelmel, mel og bagepulver.

6

Put dejen i en smurt springform.

7

Skær frugten i passende stykker og pres det ned i kage dejen.

8

Bages ved ca 165°, hvis det er en dyb form og 175° hvis du bruger to mindre tærtefade.

9

Bages i ca. 45-60 minutter.

Subscribe & Follow

Andre Synes Godt Om

Ingen Kommentarer

Skriv gerne en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.