Forret/ Frokost/ Salat

Salat med figner, parmaskinke og bøffel mozzarella.

Fignesalat
fignesalat
Jeg elsker bare denne salat og den har bare det hele både sødme, bitterhed, blødhed, det salte og sprøde. Jeg laver den tit og det er nok fordi at det bare er hurtigt og nemt. Den er bedst her i starten af efteråret da, fignerne er friske. Desværre lidt af en umulig opgave at finde økologiske og jeg kigger langt efter dem på grøntorvet.

Salat med figner, parmaskinke og bøffel mozzarella.

Print opskrift

Serveringer: 2 Forberedelsestid: ½ time

Ingredienser

  • 75 gr. rucola
  • 1 bøffelmozzarella
  • 4 figner
  • 1 pære
  • ca. 5 skiver parmaskinke
  • God olivenolie, havsalt og friskkværnet peber.

Sådan gør du

1

Skyl salaten og brug en salatslynge til at få alt vandet ud af.

2

Skyl fignerne og skær den lille top op, halver den og skær ud i 4 skiver (8 i alt pr. figne)

3

Skyl pæreren og skær den i kvarte, fjern kernehus og skær på tværs i små skiver.

4

Bøffel mozzarellaen plejer jeg at rive i rustikke stykker (ca. 12 stykker)

5

Parmaskinken rives og så i lidt mindre stykker.

6

Put rucola på et fad og vend den med lidt olivenolie.

7

Fordel resten af ingredienserne på toppen, giv den lidt ekstra olie og drys med salt og peber

Notes

Der er nok til en forret til 4 personer.

Subscribe & Follow

Andre Synes Godt Om

Ingen Kommentarer

Skriv gerne en Kommentar