Økologi/ Tilbehør

Rødløgskompot

Rødløgskompot
Rødløgskompot

Rødløgskompot

Print opskrift

Ingredienser

  • 4 pillede rødløg
  • 1 spsk olie
  • 1 dl eddike
  • 2 spsk rørsukker (honning kan også bruges)
  • et drys salt

Sådan gør du

1

Pil løgene og snit dem i fine tynde skiver og her kan med fordel bruges et mandolinjern. Man kan også skære dem ud i meget tynde og fine både.

2

Tilsæt olie og løg på en varm kasserolle og rør hele tiden. De må gerne blive let gyldne, men de må ikke brænde på.

3

Tilsæt eddike, sukker og lidt salt og lad dem simre, til de er møre og væden er kogt ind.

Notes

Servér kompotten varm eller kold til kødretter, pateer, pålæg og som et ekstra lækkert tilbehør i burgere.

Subscribe & Follow

Andre Synes Godt Om

Ingen Kommentarer

Skriv gerne en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.