Bagning/ Kage/ Madpakken

Müslibar med kondenseret mælk.

müslibar

Müslibar med kondenseret mælk

Print opskrift

Ingredienser

  • 250 gr. grovvalsede havregryn
  • 1 ds. kondenseret mælk
  • 75 gr. kokos
  • 125 gr. blandede frø (50 gr solsikkekerner, 50 gr græskar kerner, 25 gr sesamfrø)
  • 100 gr. tørrede bær (30 gr tranebær og 50 gr rosiner)
  • 125 gr. usaltede nødder

Sådan gør du

1

Bland det hele sammen i en skål.

2

Put bagepapir på en flad bageplade.

3

Tryk massen sammen og form det til en stor firkant. Den skal være ca. 8 mm høj.

4

Bages i ovnen i ca. 1 time på 130°

5

Efterfølgende skæres dejen til i passende størrelser.

6

Lad dem tørre før de puttes i en dåse med tætsluttende låg.

Notes

Tips!
Man kan blande rundt på ingredienserne og bruge de ting man har eller bedst kan lide

Subscribe & Follow

Andre Synes Godt Om

Ingen Kommentarer

Skriv gerne en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.