Bagning/ Brunch/ Madpakken/ Morgenmad/ Økologi

Glutenfrit brød uden kerner (stenalderbrød)

Glutenfrit broed (stenalderbroed)

Dette skønne glutenfrie brød smager helt fantastisk og det er måske mere “kageagtigt” end “brødagtigt”. Det er fyldt med gode og sunde naturlige fedtstoffer, Selvom det er sundere, så er der mange kalorier i. Opskriften har inspiration i en opskrift fra Thomas Rode.

Glutenfrit broed (stenalderbroed) (1)-11

Glutenfrit brød uden kerner (stenalderbrød)

Print opskrift

Serveringer: 1 brød Forberedelsestid: 1 time og 10 min.

Ingredienser

  • 100 gr græskarkerner
  • 100 gr solsikkekerner
  • 100 gr mandler
  • 100 gr valnødder
  • 100 gr hørfrø
  • 100 gr sesamfrø
  • 5 æg
  • 1dl ekstra jomfru olivenolie
  • 2 tsk Læsø eller Himalayasalt

Sådan gør du

1

Bland alle ingredienser og kom massen i en smurt form.

2

Brødet bages i en time ved 160 grader i en forvarmet ovn.

Subscribe & Follow

Andre Synes Godt Om

Ingen Kommentarer

Skriv gerne en Kommentar