Aftensmad/ Fisk/ Økologi

Fiskefrikadeller med broccoli

fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller med broccoli

Print opskrift
Serveringer: 4 Forberedelsestid: 1-1½ time

Ingredienser

  • 500 gr. hvid fisk (Sej, torsk eller multe) - vi brugte sej.
  • 2 æg
  • 1½ tsk. salt
  • 1½ dl grovvalsede havregryn
  • 15 gr. bredbladet persille
  • 3 spsk. fløde
  • 90 g løg
  • 150 g broccoli
  • 160 g gulerod
  • Smag til med peber og evt. lidt chiliflager.

Sådan gør du

1

Pil løget og hak det fint.

2

Skræl guleroden og riv den på den grove side af rivejernet.

3

Skyl persillen og brug evt. en salatslynge til at få vandet ud af og hak persillen fint.

4

Damp broccolien kort og skær den ud i mindre stykker.

5

Fjern eventuelle ben fra fisken og skær den i grove stykker.

6

Put fisken med salt i en foodprocessor og kør til det bliver en sej og ensartet masse.

7

Tilsæt æg, fløde og havregryn og kør til det hænger sammen.

8

Put farsen i en stor skål og tilsæt alle de øvrige ingredienser.

9

Rør godt rundt og lad farsen hvile lidt.

10

Lav en prøvefrikadelle, så du kan smage til om du vil have mere salt og peber i.

11

Steg frikadellerne i halvt rapsolie og halvt smør.

Notes

Fiskefrikadeller med broccoli ...og andet godt. Det gode ved fiskefrikadunser er at man kan næsten putte alt i. De smager mægtig godt og det er en god måde at få børn til at spise dem på. Man kan lave dem i alle mulige varianter alt efter hvad du har i køleskabet.

Subscribe & Follow

Andre Synes Godt Om

Ingen Kommentarer

Skriv gerne en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.