Bagning/ Brunch/ Dessert/ glutenfri

Banan pandekager – glutenfrie.

banapandekager - glutenfri

Disse pandekager laver jeg ofte i alverdens blandinger, men altid glutenfrie. De er jo egentlig også både sukkerfrie og laktosefrie. Så er de sunde og bananer har rigtig mange gode egenskaber.

banan pandekage - glutenfri
banan pandekage - glutenfri

Banan pandekager - glutenfrie.

Print opskrift

Ingredienser

  • 3 små bananer
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 æg
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk agavesirup eller honning
  • 2½ dl havremel, kokosmel eller boghvedemel.
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk muskatnød
  • Kokosolie til stegning

Sådan gør du

1

Mos bananerne enten med en gaffel eller i en foodprocessor.

2

Smelt kokosolien over svag varme.

3

Hæld banan mosen i en skål og tilsæt kokosolien, citronsaft og agavesiruppen (eller honning).

4

Tilsæt æggene og pisk det godt sammen.

5

Tilsæt de resterende ingredienser og vend det rundt indtil det er godt blandet sammen.

6

Du kan tilsætte lidt vand eller havremælk, hvis du synes at dejen er for tyk.

7

Lad dejen hvile i 15 minutter.

8

Varm en pande op og tilsæt kokosolien, sæt dejen på i passende størrelse med plads til at de falder lidt sammen. Vend når du kan at der er kommet en stegeflade og dejen hæver og bobler lidt. Det tager ca. 3 minutter. Vend dem og lad dem bage på den anden side.

9

Kan anrettes med agavesirup, friske bananer i skiver, hakkede mandler, kokos og måske lidt blåbær.

Subscribe & Follow

Andre Synes Godt Om

Ingen Kommentarer

Skriv gerne en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.